Për ne
O.P.T G.P METAL është kompani prodhuese dhe tregtare me seli në Fushë Kosovë. Lokacioni i kompanisë gjendet ne Zonën Industriale në aksin rrugor Prishtinë-Fushë Kosovë dhe në parkun e bisnesit te Kroni I Mbretit. E themeluar ne vitin 2000, G.P METAL nën drejtimin e shkëlqyeshëm dhe profesional ka arritur qarkullim bruto prej 2.1 millionë eurosh në vitin 2010, që është rezultat I rritjes së vazhdueshme të kompanisë që nga themelimi I saj. G.P METAL pos tregut kosovar, ka arritur me sukses që të plasojë produktet e veta edhe në tregjet e jashtme, duke arritur të eksportojë produkte që shkojnë në rreth c.c.a 400 mijë euro në vitë. Eksporti kryesisht është zhvilluar në Mal të Zi dhe Kroaci.

Performancën e kompanisë e ka arritur shumellojshmeria e gjerë e prodhimeve nga llamarina që shkon në mbi 100 lloje. Këto produkte janë të kualitetit më të lartë falë përkushtimit të jashtëzakonshëm dhe teknologjisë së fundit. G.P METAL vazhdimisht ka instaluar makinerinë më të re, dhe tash 11 vite pas themelimit numëron mbi 60 makina për përpunimin e të gjitha llojeve të llamarinës. Kjo shumëllojshmëri produktesh, rritja e vazhdueshme e qarkullimit dhe makinerive ka sjellur deri tek nevoja e zgjerimit të kapaciteteve prodhuese.

Misioni

G.P METAL prodhon dhe shet të gjitha llojet e produkteve të llamarinës dhe synon të jetë lider në këtë treg. Kjo arrihet në bazë të besimit, realizimit me kohë të të gjitha porosive nga klientët, me ndershmëri, përkushtim dhe kualitet maksimal. Ne ju ofrojmë cdo gjë nga bota e llamarinës.
Kontakti
Adresa: Zona Industriale,
10,000 Prishtinë, Kosovë

Tel: 00 377 44 147 257
00 386 49 147 257
00 377 44 197 212
00 386 49 197 212
E-Mail: g.pmetal@hotmail.com
info@gp-metal.com

Web: www.gp-metal.com


Për Ne | Produktet |Të rejat | Projektet | Kontakti
Copyright © 2011. GP METAL. All rights reserved.

Site by: Site by: Frakton