Për ne
O.P.T G.P METAL është kompani prodhuese dhe tregtare me seli në Fushë Kosovë. Lokacioni i kompanisë gjendet ne Zonën Industriale në aksin rrugor Prishtinë-Fushë Kosovë dhe në parkun e bisnesit te Kroni I Mbretit. E themeluar ne vitin 2000, G.P METAL nën drejtimin e shkëlqyeshëm dhe profesional ka arritur...
Të rejat
Kontakti
Adresa: Zona Industriale,
10,000 Prishtinë, Kosovë

Tel: 00 377 44 147 257
00 386 49 147 257
00 377 44 197 212
00 386 49 197 212
E-Mail: g.pmetal@hotmail.com
info@gp-metal.com

Web: www.gp-metal.com


Për Ne | Produktet |Të rejat | Projektet | Kontakti
Copyright © 2011. GP METAL. All rights reserved.

Site by: Site by: Frakton